Engage the Village

Boter bij de Vis, Broedgebied, Stichting Kinderpostzegels, Vitree en een heleboel andere pleegzorgorganisaties gaan een aantal leuke projecten doen die allemaal hetzelfde thema hebben: Engage the Village.

brus enzo.jpg

klik op de afbeelding voor een artikel op Broedgebied voor meer informatie over (de totstandkoming van) het project.

Stap 1: Brus en ZO

Het eerste project heet ‘Brus en ZO!’ Dit project is speciaal voor eigen kinderen van pleegouders.Tijdens de creatieve meet-up (nieuwe datum volgt) reizen een aantal kunstenaars naar 4 verschillende locaties in Nederland om workshops te geven aan broers en zussen van pleegkinderen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!

De creatieve meet-up is steeds verplaatst door corona, maar we houden moed! Ooit komt 'ie er! De podcast is inmiddels wel opgenomen.

Vergaderen - Engage the Village
Vergaderen - Engage the Village

press to zoom
Team - Engage the Village
Team - Engage the Village

press to zoom
brus enzo
brus enzo

press to zoom
Vergaderen - Engage the Village
Vergaderen - Engage the Village

press to zoom
1/7

Stap 2 : PLEEGKINDEREN

Bij het tweede project zijn de pleegkinderen aan de beurt. Opnieuw reizen de kunstenaars weer naar een andere plek in Nederland (nieuwe datum volgt). voor de creatieve meet-ups!

Liedjes van ons

Tijdens deze dag ontstaan ook de contouren voor de eerste liedjes die wij als Boter bij de Vis vorm zullen geven. 

Nu de creatieve meet-up niet door is gegaan, hebben wij ons eerste liedje geschreven naar aanleiding van de verhalen van de brussen die we in de podcast van Wouter hebben gehoord. 

Het eerste liedje en de eerste podcast komen begin december uit... Spannend!
 

Meer liedjes!

Ook naar aanleiding van de creatieve meet-up met de pleegkinderen, schrijven wij liedjes. Maar het eerste liedje is, ondanks de verplaatsing van de meet-up, al in de maak! 
We hebben namelijk al een lied geschreven gebaseerd op de verhalen die de Regenboogprins, de pleegzoon van Charissa, ons heeft verteld. Dat lied is in de loop van december ook te horen!